onsdag 14 januari 2009

Onsdag den 14 januari




Nu har vi varit i gång i en vecka, det är härligt att träffa alla i gen. Skönt att veta att ledigheten har gjort er gott. De första två veckorna här hos oss kommer att vara fyllda av inskolning. Vi har två nya vänner som börjar här hos oss, det är alltid roligt med fler vänner. Sen har vår nya ”Fröken” också börjat. Sofia, hon är jätte rolig och duktig. Barnen har redan fattat tycke för henne. En kort presentation av henne kommer snart.

Vi kommer som jag nämnt tidigare dela upp barnen i två ”avdelningar” . Namn på dessa grupper kommer vi tillsammans utarbeta inom kort.

Den stora gruppen : Här kommer Sofia & Nina var ansvariga. Ett par dagar i veckan kommer vi som tidigare ha samling och lunch tillsammans med den lila gruppen.
När vädret inte tillåter att hålla samling ute går vi först ute efter samlingen. Se n är vi ute så mycket som möjligt. Lunchen äter vi inne tills det blir några fler plus grader, sen är det äter vi ute igen. Vi hoppas så snart som möjligt kunna vara ute hela dagarna med den stora gruppen. Hur terminen i övrigt kommer att se ut får ni reda på framöver.

Den lila gruppen: Här kommer Jeanette & Louise vara ansvariga. Vi kommer att fortsätta med våra samlingar som tidigare med sång/rytmik och andra nyttiga saker.
Vi kommer vara ute så mycket som möjligt men vädret får avgöra för oss. Inom det snaraste kommer mer info om hur vi har tänkt att lägga upp denna terminen för lila gruppen.

Inga kommentarer: