tisdag 19 januari 2010

Denna veckan

Äventyrarna började denna veckan med att ta tåget till Helsingborg och Dunkers. Där såg vi Pierrot och månen – Expressteatern fr 3-5 år. Detta är en del i Äventyrarnas teater satsning in för Cirkus framförandet. På hemma plan har vi redan så smått börja att improvisera, leka fram säkerheten och glädjen att kunna uttrycka sig på scen. Barnen är super duktiga, redan nu så ställer de sig glatt upp och spelar teater.

Föräldrar, ni skickade med väldigt bra matsäckar till barnen, de njöt till fullo.

Vi skulle vilja påminna om att ni namnar era barns tillhörigheter, det underlättar för oss alla.
Vantar, mössor, halsdukar mm skall finnas lätt tillgängligt i tuberna, vi är i full gång att ordna bättre krokar för barnens ytterkläder.

Under slutat av februari kommer vi kalla er till enskilda mötet, "kvart samtal". Lista med tider kommer upp.
Ett kort föräldrar möte 4/2 kl 17:30 till max 19:00 vi tar tacksamt emot fika från er föräldrar. Lapp kommer upp.

En dag i April kommer vi vara tvungna att stänga kl 13:00 pga av utbildning( barn och olycksfall). Så fort vi vet datum återkommer vi. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Sen vill vi också kalla man ur huse för en arbetsdag hos oss en av två denna våren. Lapp kommer upp det är april/maj och juni som gäller. Vi bjuder på träningsvärk och lunch!

Mörarps scoutkår kommer också att hjälpa oss att få ordning bland vindskydd och eldstad, det ska bli roligt. Även då kan vi behöva ett par extra händer. Lapp kommer upp.

Scrapbooking kväll / samkväm vill vi bjuda in till den 25 mars med Påsk som tema. Vi önskar att så många som möjligt kommer. ( Barnfritt) Ta chansen att pyssla, fika och lära känna varandra.
Vi vill gärna träffa er fler gånger och är öppna för förslag på hur vi kan umgås.



Avslutnings fest den 17/6 kl 17:30

Nu måste jag sluta för denna gång mer information kommer längre fram. Måste och gå och titta på P3 Guld där Lars Winnerbäck tar hem Årets Artis mm.

Inga kommentarer: