torsdag 8 maj 2008

Onsdags utflykt 7 maj





Tidigt åkte vi från Karlslund. Vårt första stopp var djursjukhuset där vi köpte kattmat. Efter det var det dags att köpa mat till oss. Som vanligt på onsdagarna åkte vi till vår frukt affär och handlade massor av frukt och grönt. Det är spännande att lukta och känna på olika grönsaker. Vardags pedagogiken smyger sig in när vi räknar, väger, beskriver i färg storlek & form.

Nästa stopp blev vår kära koloni. Här avnjöt vi våra goda matsäckar ute i solen. Efter maten hade vi vattenkrig med vattenkannan.
På gräsmatten vilade vi oss lite innan det var dags att sakta bege oss hem. Men vi hade ett stopp kvar på vägen det var hos våra snälla koloni grannar. Hos dem fick vi stora härliga rabarber. Det ska bli mycket gott av dem.

Den lilla gruppen hade full rulle hela dagen. De provade bla på det nya gymnastik programet, Mini Röris 2 från Friskis & Svettis.
Till lunch gå fick de god "Gömd fisk med rotfrukter" Receptet finns att få ;-) Från tidiga morgon tills det var dags att gå hem har våra barn varit ute i det härliga vår vädret.

Inga kommentarer: